K.T.E. Pekoe Fannings
K.T.E Pekoe Fannings er en indisk "high grown" NILGIRI te af udsøgt kvalitet. Te'en er mere finbladet end det danske publikum er vant til.  Her i landet foretrækker mange en ret grovbladet te, skønt en sådan ikke passer til det hårde danske vand. I England og i Ireland, hvor man er tedrikkere og tekendere i langt større målestok end herhjemme er en god FANNING te meget efterspurgt.

Mange tror, når de ser, hvor finbladet en FANNING te er, at det er et affaldsprodukt fra de grovere teer. Dette er en misforståelse. Enhver te sorteres op i grovere og finere bladstørrelse.  FANNING er betegnelsen for en af de fineste bladstørrelser, men den er ganske fri for urenheder og støv.  K.T.E. PEKOE FANNINGS er særlig velegnet for danske forhold hvor vandet som regel er hårdt. Den er drøj, og den bliver ikke bitter, selv om den trækker i timevis. K.T.E. PEKOE FANNINGS er en ren, kraftig og velsmagende te, som man ikke bliver træt af.

DOSERINGEN:

Én teskefuld  te til 5 kopper vand giver en gyldenfarvet te.  Ønsker man en sort te, kan doseringen fordobles, da teen uanset dosering aldrig kan blive bitter.

GARANTI:

Denne te er en af verdens fineste teer, en "high grown" NILGIRI te, som ikke indeholder garvesyre, da den udelukkende består af topskud, og som følge deraf bliver teen ikke bitter.  Der medfølger garanti på hver pakke.

Kendetegnet ved en god te er nemlig, at den aldrig bliver bitter og er utrolig drøj.  Garantien er så vidtrækkende, at skulle teen ikke svare til Deres forventninger, kan De få Deres penge igen.